 |
| E-Mail Adresleri |
|


'da var mısın?
Hemen şimdi üye ol!
|
| Adresi |
şaşkınbakkal noter sok kadıköy-ist |
| Bulunduğu İl |
İstanbul |
| Doğduğu İl |
İstanbul |
| Doğum Yılı |
1962 |
| Telefonlar |
0 5365867317 |
| Meslek Bilgileri |
YOGA EĞİTMENİ,REİKİ MASTER,YAŞAM KOÇU |
| Web Adresi |
www.yogaevim.com |
| Facebook Sayfası |
|
| Ek Bilgiler |
Banu Değer-Bhanu Priya
Banu Değer , 1983 yılında dönemin Türkiye'deki tek yoga merkezi olan Ananda Marga'da yoga çalışmalarına başladı ve 5 yıl boyunca, bu merkezde yoga ve ruhsal çalışmalar üzerine yoğunlaştı. Ananda Marga eğitim Merkezindeki hocası "Dada" Acharya Hiranmayananda Avt.ile beş sene gibi uzun bir eğitim dönemi geçirdi.
1998 yılından sonra yoga ile ilgili yurt içi ve yurt dışında değişik sistemlerde eğitimler almaya devam etti. Ve 2004 yılında, Yoga ile ilgili yaptığı bütün çalışmalarını Profilo Njoy spor klübünde öğretmenlik yapmaya başlayarak öğrencileri ile paylaşmaya karar verdi.
2005 yılında, SVAMİ VİVEKENDA ÜNİVERSİTESİnden ve Dış İlişkiler Koordinatörü N Raghuram'dan Vivekananda Yoga Universitesi uluslararası eğitim sertifikası aldı.
Banu Hoca 2002 yılının sonlarında yoga çalışmalarını sürdürürken ortaya çıkan rahatsızlığı nedeni ile ağır bir süreçten geçti ve geçirdiği sakatlanmalar ve ameliyat sonucunda yoga çalışmalarını, fizik tedavi hareketlerinin uygulanış sistematiğini içine katarak(Amerikan hast.Fizik Tedavi VE Rehabilitasyon bölüm başkanı Doktor Sn.Önder Çerezci ile bir kombinasyon yaparak), yeni bir yoga türü(BEL VE OMURGA YOGASI-WAİST AND SPINE YOGA)(BU sistemin bütün detayları ve anlatım sistematiği tamamen kendisine aittir.) ve oluşturdu ve öğrencileri ile yaptığı çalışmalarda son derece TATMİNKÂR VE VERİMLİ sonuçlar elde etti .(kullanılan sistem bir kısım olarak ta (yine bir dönem eğitimini aldığı)Iyengar Yoga sistemine benzemektedir). SİSTEMİN nasıl oluştuğunun DETAYLARINA YUKARIDAKİ siteden TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ.
Şu anda Türkiye de olamayan Bel Ve Omurga Terapi Yogası sitemini tanıtmak ve kişileri bilgilendirmek için bu konuda seminerler düzenleyip eğitimler vermeye devam etmektedir.
2006 yılında YOGA evim Yoga Merkezini kurmuş olup tam bir aşram sistemi ile öğrencileri ile çalışmaya devam etmektedir.Banu DEĞER, halen YOGA EVİM YOGA AŞRAM DA GENELE AÇIK DERSLER DEVAM ETMEKTEDİR.
İlkokulu : maçka ilkokulu 1968 Ortaokulu : nişantaşı kız lisesi Lisesi : nişantaşı kız lisesi 1979 Üniversitesi : işletme fak 1984
|
| Kayıt Tarihi |
2007-03-29 |
| Güncelleme Tarihi |
2008-05-13 |
| Görüntülenme Sayısı |
1718 |
|
 |